Online gitaarlessen volgen

Waarom kiezen voor Peet's Gitariteiten?

1. Gitaarlessen volgen waar en wanneer jij wilt

Via het online platform ‘Peet’s Gitariteiten’ kan je online gitaarlessen volgen. Als lid van Peet’s Gitariteiten heb je 24/7 toegang, je kunt de lessen dus volgen vanaf waar en wanneer jij wilt. Het enige dat je nodig hebt is je gitaar en een pc/laptop/tablet/telefoon met een internet verbinding. 

Lessen zijn ingedeeld in categorieen van beginner tot vergevorderd. Zo is er altijd de juiste les passend bij jouw niveau! 

Naast de reguliere gitaarlessen vind je op het platform ook werkbladen en extra video’s met bijvoorbeeld theorielessen en/of het antwoord op veelgestelde vragen.

community-peets-gitariteiten

2. Contact met mede gitaristen

voorstelrondje-community-pg

In de ledenomgeving zijn gitaristen actief van alle leeftijden en met alle niveau’s gitaarspelen. Deel je ervaring, tips, tricks en stel gerust je vragen! 

Samen helpen we elkaar verder 🙂

3. Begeleiding op maat

Heb je vragen over de gitaar of de lessen? Dan wil je natuurlijk snel geholpen worden. Dat doen we op verschillende manieren. Stel je vraag in de ledenomgeving, check de verdiepingsstof voor extra uitleg of schuif aan bij een live Q&A sessie!

uitleg-tablatuur
Jonas Klok
Jonas Klok
Lees verder
Ik ben als absolute beginner gestart met de lessen van Peter. Wat een verademing! Hij legt alles stap voor stap uit en het duurde niet lang voordat ik de allereerste 'vloeiende' klanken aan kon slaan. Ik blijf ze volgen. Dankjewel en ga zo door!
Ester Gennisse
Ester Gennisse
Lees verder
Online gitaarlessen volgen, dat is echt handig! Als ik zin en tijd heb dan volg ik online een les.. of twee.. of drie. Ideaal!
Patrick de Brabander
Patrick de Brabander
Lees verder
Fantastische gitarist, fantastische gitaarleraar! Als je echt gitaar wilt leren spelen, ga naar Peter!
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Jazeker! Je hebt de eerste veertien dagen een niet goed geld terug garantie. Je kunt dus zonder risico kijken of online gitaarlessen volgen bij je past.

Dat hangt af van het abonnement dat je kiest. Kies je voor een maandabonnement dan kun je maandelijks opzeggen, bij een kwartaal per kwartaal en bij een jaar per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd met een nieuwe periode.

Via Peet’s Gitariteiten kun je gitaarlessen volgen in meerdere niveau’s (van beginners tot vergevorderd). Voor ieder wat wils dus!

Zodra je je abonnement hebt gekozen en de betaling in orde hebt gemaakt ontvang je binnen een paar minuten inloggegevens voor de afgeschermde Peet’s Gitariteiten omgeving. Vanuit deze omgeving kun je direct aan de slag!

Start vandaag nog!

Per maand

0
01
Eerste maand. Daarna €12,50 per maand.
 • 24/7 toegang tot alle gitaarlessen
 • Toegang gitaarcommunity
 • Toegang tot live lessen​
 • Toegang tot live Q&A's

Per jaar

137
50
 • 24/7 toegang tot alle gitaarlessen
 • Toegang gitaarcommunity
 • Toegang tot live lessen​
 • Toegang tot live Q&A's
meest gekozen

Per kwartaal

35
 • 24/7 toegang tot alle gitaarlessen
 • Toegang gitaarcommunity
 • Toegang tot live lessen​
 • Toegang tot live Q&A's