Veelgestelde vraag: Kan ik net zo goed worden als…?

header-vraag-kan-ik-net-zo-goed-worden-als-gitarist

Veelgestelde vraag: Kan ik net zo goed worden als…?

We hebben allemaal zo onze voorbeelden. Vaak wordt iemand dat naar aanleiding van een optreden dat je hebt gezien. De kernvraag is: Wat wil je precies leren?

Je kan met behulp van een goede gitaarleraar, een dosis discipline en wilskracht al een heel eind komen. Maar verder komen er nog zaken als talent en passie bij kijken. Kijk maar eens naar een voetbalelftal. Die mannen en vrouwen hebben een talent. Dat talent hebben ze uitgebreid door hard te trainen. Uiteindelijk waren ze zo goed dat ze in een vaste ploeg mee mochten spelen. Maar denk jij dat de keeper net zo goed zal presteren als de coach hem in een wedstrijd opeens in zet als spits? Natuurlijk niet!

In de wereld van de gitaar geldt dat ook zo. Ben jij een uitmuntende gitarist op de elektrische gitaar en wil je een groot flamenco artiest worden? Dan is dat een volledig andere tak van sport en zal je (opnieuw) heel veel tijd moeten investeren in het vormen van die specifieke skills.

Zeg nooit nooit. Wil jij iets echt heel graag? En ben je bereid te doen wat je daar voor moet doen? Dan ga je alleen daarmee al een heel eind komen.

Pssst.. ben jij toe aan gitaarles, afgestemd op jouw niveau?

Check deze pagina en ga vandaag nog aan de slag!

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen